20 april 2013 10:46

Igår mötte jag upp Linus på centralen. Vi gick runt i stan, innan vi åkte hem till mig för att äta och senare dra vidare till en spelning som mina kompisar hade. Det var riktigt kul. På kvällen tittade vi på Trassel, en disneyfilm men jag somnade.
 
Idag skulle vi ju ha gått på Black Viel Brides men pågrund av sjukdom så har de ställt in hela europaturnen. Jag började gråta när jag såg det och fick springa in på skoltoaletten. Det var som att allting som är lyckligt just nu, bara försvann på några få sekunder. Jag antar att det fanns något som kunde dra ner mitt humör. Istället för att hänga läpp så ska vi snart åka in till stan och träffa lite folk som skulle ha gått på konserten. Det ska bli så grymt att få träffa dem även fast det blev inställt! 
 
 

Det kommer aldrig vara över för mig

Skolan tuffar på i sin i egna lilla fart och snart är det sommar. Åh vilken härlig dag det varit! Kanske präglades dagen av att jag drömde om honom inatt? Han ger mig fjärilar i magen och jag spendera större delen av historialektionen om att dagdrömma om honom.  Man ska inte ha en konversation med någon innan man somnar för man fantiserar sig iväg i drömmar. Är inte allt "alldeles, alldeles underbart" när man är sådär halvt förälskad eller har en crush? Lyckorus till tusen och lite mer därefter.
 
 
Lite äldre bilder. Mitt hår har verkligen blekts sedan dess. En vecka i Spanien var allt som behövdes. 
 

Imorgon kommer Linus hit från Skååååne. Jag ska möta upp honom vid centralen, sedan ska vi gå på stan. Och imorgon kväll ska vi på spelning som några kompisar till mig spelar på. Vi lär sitta upp hela natten.  Prata, dricka te och sådant där ni vet. Sedan ska vi köa till Black Viel Brides som spelar på fryshuset. Jag kan inte förstå att jag nyss skrev den där meningen, men jag gjorde det! Snart ser vi dem och jag kommer gråta hela konserten. Jag ser fram emot den här helgen så himla mycket! Jag tror inte folk kan förstå min lycka. Den är för stor för att ens kunna beskriva. Jag vet bara att ingenting kan dra ner mitt humör. 
 
 
 

Söndag - Jag vill skjuta upp livet just nu

Den här vecken kan ha varit den mest stressande på länge. Det har varit mycket press i skolan, mycket planerat och så har jag varit sjuk nu i helgen. Det jobbigaste är att denna kommande vecka verkar bli precis likadan, om inte ännu värre.
 
 
Jag sträcker ut tungan till livet just nu, men försöker att fokusera på det positiva och blicka framåt. Så som att jag fick se snyggingen i skolan nästan hela veckan, jag fick kärlekste av Linn och drack första koppen bara några timmar därpå (för att det är så gott!), hade värsta mys fikat med Astrid i onsdags (kärlekste var involverat där med, ber om ursäkt för det), jag gick ut på äventyr med Alice onsdags natt eller kväll och hade det allmänt kul, jag gick på spelning på klubben i fredags och dyrkade musik samt blev kär för stunden ungefär, jag fick träffa vänner och ha kul. Positivt tänkande, det blir ofta så flummigt.