Cirkus

Idag har min skola en temdag, med Halloweentema. Vi spelar Spookball mot olika klasser och klär ut oss i ett försök till att vinna pris. Det är så skoj! Speciellt för mig som älskar Halloween och att klä ut mig. Bilder på hur jag såg ut idag kommer upp senare.
 
Den här sminkningen gjorde en kille som gått min skola förut. Vi skulle använda den i ett tv-program på skolan och jag blev inkallad till att vara modell. Alla i min klass vet hur mycket jag gillar sminkningar i läskiga temat, så de tyckte självklart att de skulle fråga mig. Det gjorde mig verkligen superglad! Jag har ton med smink på bilden, en fake haka och han lackade till och med mina tänder. Jag var som ett barn i en godisbutik.

On my playlist

På bilderna ovanför är artister som alla var med mig vart än gick med min mp3, när jag var tretton. Jag lyssnade extremt mycket på musik redan då, speciellt Avril Lavigne och Simple Plan. Jag har sett flera av dem live också. Det ger så härliga minnen  att se banden man lyssnat på längst, live. Det blir så speciellt och man kan nästan känna känslan man fick av att lyssna på just den låten eller just den meningen, när man var yngre. 
 
 
Även om min musikstil förändrats, så började den där med de där banden. Den började med skatepunk och har nu vuxit till något större nu i efterhand. Sånt tycker jag är coolt.  Lyssnade ni på samma band när ni var yngre, som nu?

mössa

Den här mössan ska jag köpa så fort jag får pengar nu i veckan. 99kr kostar den och är från Gina Tricot.