Varje gång är som första gången vi sågs

Denna dag började en aning senare än det var planerat och jag fick i hektiskt tempo slänga i mig yoghurt som frukost. Lockarna ville inte riktigt lägga sig så som jag ville, men det fick duga. Jag stack ner fötterna i conversen utan att ta på mig strumporna, i ren desperation att hinna med tåget. Och det gjorde jag! 
 
Även om inte dagen började som det var planerat, så flöt den på bra. Jag fick mycket gjort i skolan! Nu är det endast nio dagar kvar till deadline. Efter det är allting helt klart och jag kan fokusera på att endast jobba.
 
Kvällen avslutades med att vi såg Petter live. Det var en bra konsert och han lät bättre än jag trodde. Det roligaste var nog att två av mina småsyskon var med då det hölls på min lillasysters skola. De fick bli ansiktsmålade till djur de själva valde och min lillasyster fick slingor i håret. Det kändes som ett perfekt avslut av dagen att både få träffa dem och sen åka hem med några kompisar i en bil med lite för hög musik.
 
 
Nu måste jag sova. Imorgon är det halvdag i skolan men jag ska upp i tid och ta en joggingtur innan jag åker dit lite tidigare för att plugga med en nära vän. 
 
 
1 Melina:

skriven

Härlig dag! ;)

2 Eline:

skriven

Men åh vad gulliga! :D

Kommentera här: